About us

Best Beardcare is your expert when it comes to excellent skin and hair care, combined with pampering fragrances specially formulated for men. Our goal is to help you with your daily beard routine, so that your beard stays soft, smooth and in perfect shape.

We distinguish ourselves in handmade oils, made in the Netherlands and available to both consumers and professionals.Our products can often be found in classic barbershops, used by barbers and available to customers at the counter.The perfect beard requires optimal care, and our products can help you with that.

Onze geschiedenis

De liefde voor baarden zit in ons DNA. Wij geloven dat iedere man het verdient om net zoveel van zijn baard te houden als wij dat doen. Daarom helpen wij je met je dagelijkse baardroutine, zodat je baard zacht, soepel en in perfecte vorm blijft.

Onze passie voor baarden bestaat al langer dan vandaag. We zijn al meer dan 15 jaar actief in de barbiersbranche, op een continue zoektocht naar de beste baardolie. Een olie voor mannen met baarden om elke dag van de week van te genieten; een baardolie met de juiste balans tussen essentiële oliën en unieke geuren. Na een lange zoektocht zonder succes, besloten we om onze eigen producten te lanceren die aan alle eisen voldeed.

Een elegant merk voor de moderne man die liefde in zijn baardroutine stopt met alleen de beste verzorgingsproducten. De keuze voor Best Beardcare als merknaam lijkt misschien ambitieus, maar we zijn vastbesloten om onze klanten de beste baardervaring te bieden.

Uw baard in perfecte vorm

Wij gaan tot het uiterste om uw baard naar een hoger niveau te tillen. Wij verwennen onze klanten graag met elegante en chique geuren en voegen daar zachte en ontspannende extracten aan toe. Een fijne balans tussen mannelijkheid en verleiding. De extracten in onze producten zorgen voor een gladde en sterke baard. Een baard die langer meegaat, geschikt is voor het werk en een elegante look creëert.

Wij waarderen uw huid

Naast de perfecte baard is ook huidverzorging een belangrijk aspect. Om een comfortabele baard te garanderen, zorgen wij er daarom voor dat natuurlijke ingrediënten in onze producten zijn verwerkt. Zuivere oliën, geherdefinieerd om uw huid te verzorgen. Al deze natuurlijke ingrediënten samen houden de huid soepel, elastisch en in goede conditie. Het resultaat is een stevige, volle baard en een verzorgde huid.

Maak kennis met onze producten

Hoewel we nog maar net begonnen zijn, zijn we vastbesloten om te groeien. Niet alleen in ons bereik naar klanten, maar ook in ons productassortiment. Dit doen we op een geduldige manier, met oog voor detail en een focus op goede kwaliteit. Al onze producten worden zorgvuldig samengesteld en zijn uitvoerig getest om de best mogelijke geuren voor onze klanten te genereren.