VERZENDING & RETOUREN


VERZENDING

Wij kunnen naar vrijwel elk adres in de wereld verzenden. Internationale verzending kan worden afgehandeld door DHL, UPS DPD of Fedex. Bestellingen buiten Nederland kunnen normaal gesproken tussen de 5 en 8 dagen duren in verband met douane afhandeling. De juiste verzendmethode en prijs worden automatisch voor u berekend wanneer u uw bestelling plaatst. Bestemmingen die niet in het dropdown menu verschijnen bij het afrekenen worden apart per e-mail afgehandeld.


Binnenlands (NL)

Alle bestellingen in Nederland worden verzonden met PostNL tenzij anders aangegeven. De juiste verzendmethode en prijs wordt automatisch voor u berekend wanneer u uw bestelling plaatst.

 • Voor bestellingen van meer dan € 25,- bieden wij gratis verzending
 • Bestellingen zouden binnen 1-2 werkdagen na verzending moeten aankomen.

Gratis verzending aanbiedingen zijn alleen geldig op retail orders. Groothandelsklanten komen niet in aanmerking voor coupon-, actie-, of gratis verzendingskortingen.

Internationaal

Internationale verzending is momenteel beschikbaar voor meer dan 100 landen. Voer bij het afrekenen uw adres in en kies een van de verzendmethoden. Internationale bestellingen kunnen 1-2 werkdagen of meer extra verwerkingstijd nodig hebben voor verzending.Gratis verzending aanbiedingen zijn alleen geldig op retail bestellingen. Groothandelsklanten komen niet in aanmerking voor coupon-, actie-, of gratis verzendingskortingen.


Europa

Alle bestellingen in Europa worden verzonden door PostNL, DPD, DHL, UPS of Fedex tenzij anders vermeld.

 • Voor bestellingen van meer dan € 50,- bieden wij gratis verzending
 • Bestellingen worden normaal binnen 3-7 werkdagen na verzending geleverd.

Rest van de wereld

Alle bestellingen buiten Europa worden verzonden met DPD, DHL, UPS of FedeX tenzij anders vermeld.

 • Voor bestellingen van meer dan € 100,- bieden wij gratis verzending
 • Bestellingen worden normaal binnen 7-14 werkdagen na verzending geleverd.

Internationale Verzending

Wanneer u een internationale bestelling plaatst, wordt de ontvanger beschouwd als de importeur en moet hij voldoen aan alle wetten en voorschriften van zijn bestemming. Elke bestelling die buiten Nederland wordt verzonden, wordt beschouwd als een internationale bestelling. De ontvanger kan worden onderworpen aan dergelijke invoerrechten, douanerechten en kosten wanneer de zending aankomt in het land van de ontvanger. Extra kosten voor douane-inklaring moeten worden voldaan door de ontvanger. Douanebelastingen en -kosten zijn afhankelijk van het land. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke douanekantoor.

Tracking Nummers

U ontvangt een trackingnummer per e-mail wanneer uw bestelling wordt verzonden. Het kan tot 24 uur duren voordat het pakket gescand is en de informatie in het systeem van de vervoerder zichtbaar is. RETOUREN

Als u niet tevreden bent met ons product en het wilt retourneren, neem dan contact met ons op via onze Contact pagina en laat ons uw ordernummer weten samen met de reden waarom u het product wilt retourneren. Wij bieden een 14-dagen retourgarantie, wat betekent dat als u - om welke reden dan ook - niet tevreden bent met uw aankoop, u het binnen 14 dagen na de datum waarop u het artikel hebt ontvangen,  indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Best-Beardcare kan retourneren.

 • De consument heeft 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. 
 • Daarna nogmaals 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren. 
 • Terugbetaling geschiedt binnen 3 werkdagen na ontvangst retouren. 

Een artikel terugsturen

Gelieve de onderstaande stappen te volgen zodat wij uw terugbetaling efficiënt kunnen verwerken:

– Stuur ons een bericht met de reden van terugzending. Dit briefje moet uw naam, adresgegevens en telefoonnummer bevatten.

- Verpak het artikel veilig in de originele verpakking (indien aanwezig).

- Stuur het pakket naar het adres: Goudsbloemstraat 51, 3353XD Papendrecht, Zuid-Holland, Nederland.

- Voor uw bescherming raden wij u aan gebruik te maken van een aangetekende verzendservice.

- Voor credit card of PayPal aankopen zal een terugbetaling op uw rekening worden bijgeschreven op dezelfde dag dat wij het geretourneerde artikel of de geretourneerde artikelen ontvangen. Voor alle andere betalingen geldt dat restitutie zal plaatsvinden via de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode.

Verzending retouren

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een restitutie ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw restitutie.

Best Beardcare kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die tijdens het transport verloren zijn gegaan en wij adviseren om producten aangetekend te retourneren.

Beschadigde artikelen

Goederen worden geacht in goede orde te zijn ontvangen na 14 dagen na ontvangst. U kunt defecte / beschadigde goederen binnen 14 dagen na ontvangst retourneren voor een volledige terugbetaling, mits ze ongebruikt zijn en in hun originele verpakking zitten.

Ongewenste artikelen

Ongewenste goederen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, mits ze in de originele staat en verpakking verkeren. Vervangende producten zullen op kosten van de koper worden verzonden. Terugbetalingen zullen worden gedaan via de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode, minus verzendkosten en eventuele kosten die betrokken zijn bij de creditering procedure. Best Beardcare kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die tijdens het transport verloren zijn gegaan en wij adviseren producten aangetekend te retourneren.

Bestelling annuleren

Bestellingen kunnen worden geannuleerd mits de goederen nog niet zijn verzonden. Indien u de goederen ontvangt en toch wenst te annuleren, gelieve dan de producten binnen 14 dagen na retour-melding indien mogelijk in hun oorspronkelijke staat en verpakking terug te sturen. Terugbetalingen zullen worden gedaan via de oorspronkelijk gebruikte betaalmethode. Best Beardcare kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die tijdens het transport verloren zijn gegaan en wij adviseren producten aangetekend te retourneren.

Verkeerde artikelen

Als wij u een verkeerd artikel hebben gestuurd, dient u ons hiervan binnen 14 dagen op de hoogte te stellen en het verkeerde artikel aan ons terug te sturen met schriftelijke vermelding van de juiste gegevens. Als u wilt dat wij het verkeerde artikel vervangen door het artikel dat u hebt besteld, sturen wij u het juiste artikel zo snel mogelijk toe of vergoeden wij het artikel nadat het is geretourneerd. Wij brengen u geen kosten in rekening voor het onjuiste artikel en wij moeten het onjuiste artikel geretourneerd hebben voordat wij het kunnen onderzoeken.

Retourneer elk onjuist artikel naar het adres dat wij u na kennisgeving zullen geven, wij zullen het onjuiste artikel vervangen of terugbetalen na ontvangst van de geretourneerde goederen.

Totdat u de artikelen aan ons retourneert, bent u verantwoordelijk voor het veilig bewaren ervan en voor een redelijke zorg ervoor. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor geretourneerde pakketten die tijdens het vervoer naar ons zijn beschadigd. Het is uw verantwoordelijkheid om producten voldoende te verpakken om schade te voorkomen.

Als u ervoor kiest om artikelen vanuit het buitenland te retourneren, kan de retourzending voor rekening van de afzender zijn.

Overige voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om elke bestelling om welke reden dan ook te weigeren. Wij behouden ons tevens het recht voor om elke aankoop (een reeds door ons aanvaarde bestelling) te annuleren zonder aansprakelijk te zijn voor eventuele schade of kosten als gevolg van onder meer een onjuist of misleidend adres of een mogelijke frauduleuze transactie. Indien de bestelling nog niet is verzonden, zal in elk geval een volledige terugbetaling aan de klant worden gedaan.

Nadat de retourzending is ontvangen

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.
Als uw terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt het bedrag automatisch binnen 14 dagen na de kennisgeving op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze teruggestort.

Opmerkingen

 • Persoonlijke verzorgingsproducten moeten om hygiënische redenen ongebruikt/verzegeld in de originele verpakking zitten
 • Producten met verbroken verzegeling kunnen niet worden geretourneerd
 • Voor geweigerde of geretourneerde zendingen worden retourverzendkosten in rekening gebracht
 • Als een product defect is, kan het alleen worden omgeruild voor hetzelfde product in vervanging
 • Als u van gedachten verandert over een product, bent u verantwoordelijk voor alle verzendkosten

Retour Goedkeuring

 • Retourneer het product met de verzendmethode van uw voorkeur. Tenzij de retourzending het gevolg is van een fout van onze kant, zijn wij niet verantwoordelijk voor verzend- en administratiekosten of kosten voor geschenkverpakking.
 • Na ontvangst van de zending zullen wij het crediteren en als er problemen zijn, zullen wij onmiddellijk contact met u opnemen.
 • Vermeld de volgende informatie: Bestelnummer, volledige naam, telefoonnummer of e-mailadres, en de reden van retourzending.
 • Stuur geen goederen onder rembours terug. Wij zullen alle COD pakketten weigeren.
 • Beschadigde of onjuiste producten: Als u een defect of onjuist artikel in uw zending hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via e-mail op info@best-beardcare.com of telefonisch en onze medewerkers van de klantenservice zullen een retourzending of vervanging autoriseren. U zult geen verzendkosten in rekening worden gebracht voor eventuele fouten die wij maken bij het voorbereiden van uw zending.